0
0

Гарнітура Sennheiser SDW 5015 (506590)

Продане
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Sennheiser
  • Модель: Гарнитура Sennheiser SDW 5015 (506590)
  • Артикул: 506590
  • Наявність: Під замовлення
14 389.00 грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Sennheiser SDW 5015

Компактна бездротова DECT-гарнітура для софтфонів, ПК та настільних телефонів. Інноваційна технологія виявлення голосу та особлива двомікрофонна система придушення зовнішнього шуму забезпечують виняткову якість передачі та звучання мови. Удосконалений комплекс засобів безпеки гарантує конфіденційність розмови. Модель оптимізована для роботи з платформами Unified Communications і Skype for Business. для професійного бізнес-користувача і здатна забезпечувати не тільки зв'язок якісно нового рівня, але також підвищений комфорт, достатню гнучкість та високу безпеку, необхідні для ефективної роботи в сучасному насиченому та наддинамічному бізнес-середовищі.

SDW 5015 у повному мері відповідає всім без винятку вимог щодо організації та подальшого розвитку персонального робочого місця сучасного високопродуктивного офісного співробітника. Модель є досконалим комунікаційним інструментом, який однаково якісно працює з різними апаратними та програмними платформами, надійно захищає дані, і при цьому в роботі надзвичайно зручний, простий, невибагливий і у будь-який момент часу готовий створити всі умови для того, щоб кожна ваша розмова з клієнтом був максимально змістовним та результативним.\n\nSDW 5015\nСучасна професійна DECT-гарнітура для софтфонів, персональних комп'ютерів та настільних телефонів\n\nІнноваційна технологія виявлення голосу та особлива двомікрофонна система шумоподавлення забезпечують виняткову якість передачі та звучання мови. Удосконалений комплекс засобів захисту даних гарантує конфіденційність розмови.

Універсальність

Гарнітура однаково просто підключається до софтфонів, персональних комп'ютерів та настільних офісних телефонів, забезпечуючи однаково високу якість зв'язку при роботі з будь-якими сумісними платформами . Функціонал базової станції передбачає максимальну універсальність: за бажанням (або залежно від ситуації) ви можете підключати до неї як бездротові Bluetooth-гарнітури Sennheiser, так і дротові гарнітури або спікерфони. А фірмова система FlexFit дозволяє швидко і просто вибрати найбільш зручний варіант кріплення гарнітури: оголов'я, наший обід або кліпсу-завушину. недосяжним для більшості систем зв'язку, що застосовуються сьогодні у корпоративному сегменті. Інноваційна система шумоподавлення з двома вбудованими мікрофонами автоматично фільтрує зовнішній шум фону, ефективно захищаючи аудіосигнал від перешкод. Ті ж незначні шуми, які потенційно могли б виникати в пауз між фразами, допомагає прибирати детектор голосу користувача. А широкосмуговий режим передачі сигналу дозволяє гарнітурі чудово і без перешкод звучати навіть у дуже галасливому та завантаженому офісі, коли поряд працює ще безліч бездротових пристроїв зв'язку.

Максимальна продуктивність

Гарнітура оптимізована для роботи з платформами Unified Communications та сертифікована для роботи з програмою Skype for Business. Дальність упевненого зв'язку з базовою станцією – до 180 м (у межах прямої видимості). Повного заряду вбудованого акумулятора достатньо, щоб гарнітура автономно працювала протягом усього робочого дня або робочої зміни (до 10 годин у режимі безперервної розмови через вузькосмуговий аудіоканал), при цьому система швидкого заряджання дозволяє зарядити батарею до 50% всього за 30 хвилин. Світловий індикатор гарнітури беззвучно просигналізує про вхідний дзвінок і покаже, що користувач зайнятий розмовою (індикатор для настільного телефону поставляється окремо). Плюс до цього, статус користувача в додатку "Skype для бізнесу" гарнітура поміняє автоматично.

Удосконалений захист даних

Конфіденційність розмов забезпечує комплекс найсучасніших технологій захисту даних, включаючи Protected Pairing та біт ключі шифрування. Модель має сертифікат відповідності стандартам безпеки DECT (DECT Security certification). Для підвищення рівня безпеки даних передбачена можливість "ручного" відключення USB-порту, функції конференцзв'язку та об'єднання викликів. Налаштування та керування системою можна здійснювати за допомогою спеціальної програми HeadSetup™ Pro Manager

Комфортно та стильно

З оголов'ям, з кліпсою-завушиною або з нашим ободом (постачається окремо) - з будь-яким кріпленням і в будь-якій обстановці гарнітура залишається дуже легкою та зручною. Sennheiser SDW 5015 призначена для того, щоб вам з нею було зручно завжди. Фірмова система FlexFit дозволяє переставити кріплення всього за пару секунд, тому до цієї DECT-гарнітури навіть найконсервативніші.е користувачі звикають дуже швидко і без будь-яких проблем.

dect гарнітури, Sennheiser, гарнітури бездротові, моно

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.