0
0

Комплект відеоспостереження бездротової Longse WIFI 4-Kit 2 мегапікселя (100054)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Longse
  • Модель: Комплект відеоспостереження бездротової Longse WIFI 4-Kit 2 мега
  • Артикул: 100054
  • Наявність: Є в наявності
7 995.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
HDMI-роз'єм: Є
Віддалений перегляд: Є
Вигляд: Бездротові
Додаткові характеристики: Жорсткий диск у комплект не входить та купується окремо.
Кількість відеоканалів: 4 канали
Кількість камер: 4 камери
Тип камер: Вуличні
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Повна свобода від проводів на відстані до 300 метрів

Часто бувають ситуації, коли на об'єкті потрібно швидко змонтувати систему відеоспостереження або часто необхідно переставляти відеокамери з місця на місце - у такій ситуації найкращим рішенням повинен бути комплект відеоспостереження бездротової на 4 камери спостереження Longse WIFI 3604-2Mp Kit 4, який не тільки може транслювати бездротовий цифровий захищений відеосигнал з роздільною здатністю FullHD 1080P на відстань до 300 метрів, але і записувати його на ж відеореєстратора, а так само транслювати відео на Ваш смартфон, планшет або ноутбук через інтернет. 300 метрів (за прямої видимості), на відміну від інших подібних wi-fi камер, які ледве дотягують до 100 метрів. Все це завдяки вбудованим передавачам підвищеної потужності та унікальним алгоритмам трансляції відео потоку. бездротового відеоспостереження складається з: 4-х бездротових wifi камер з роздільною здатністю 2 Мп (1920 х 1080 пікселів), які передають відеосигнал по радіоканалу як FullHD 1080P на відстань до 300 метрів на wifi відеореєстратор. Також в комплект wifi відеоспостереження входять блоки живлення для реєстратора і wi-fi відеокамер і мишка для управління wi-fi відеореєстратором. на відстані до 20 метрів. Для роботи бездротової камери з комплекту потрібно лише забезпечити її електричним живленням. Живлення можна забезпечити за допомогою звичайної розетки 220В через блок живлення або будь-яке інше джерело постійного струму з напругою 12 Вольт, наприклад акумулятор. Відстань від бездротової камери до відеореєстратора не повинна перевищувати 300 метрів, але це за умови відсутності перешкод між відеокамерою та реєстратором. Будь-які перешкоди, дерева, стіни, перегородки зменшують дальність передачі відеосигналу. На досвід, ми можемо сказати, що відеосигналу може пробити до 4-х цегляних стін. А наприклад, залізобетонні перекриття сильно екранують відеосигнал і таких перекриттів на шляху між відеокамерою і реєстратором може бути не більше 2-х штук.

Якщо Вам необхідно не тільки дивитися "живе" відео з телекамер, але й записувати його – потрібен жорсткий HDD диск стандарту SATA 3.5 дюйма для відеоспостереження, який у комплект бездротового відеоспостереження не входить та купується окремо. За вашим бажанням ми можемо доукомплектувати даний комплект бездротового відеоспостереження жорстким диском потрібного об'єму. бездротові камери з роздільною здатністю 2 Мп - дозволять встановлювати їх у будь-якому місці в будь-яку пору року та отримувати кольорову картинку в FullHD 1080P якості на відстані до 300 метрів (без перешкод). Також бездротова камера відеоспостереження з комплекту може працювати автономно - безпосередньо з Wifi роутером. особами.

  • Відеореєстратор дозволяє приймати бездротовий Wifi відеосигнал зі звуком від 4-х бездротових камер з роздільною здатністю до 5 мегапікселів (2592x1944 пікселів). Так само даний реєстратор підтримує міжнародний стандарт сумісності ONVIF, а це означає, що до нього можливо підключити практично будь-які дротяні/бездротові IP відеокамери, що підтримують стандарт ONVIF. виконання 90% типових завдань відеоспостереження - Вам потрібно лише включити телекамери та реєстратор у розетку, та підключити відеореєстратор до телевізора чи монітора та Ви відразу зможете побачити картинку на екрані. Просте та доступне меню реєстратора російською мовою дозволить швидко здійснити більш тонкі налаштування.
  • Завдяки безкоштовній програмі "FreeIP", яку Ви можете встановити на Apple та Android смартфон або планшет - у Вас буде постійний доступ до перегляду " ;живого" відео з телекамер відеоспостереження, а також архіву відео запису.
  • Безкоштовний хмарний сервіс - дозволяє транслювати відео на ваш смартфон через інтернет за технологією P2P через будь-яке інтернет-з'єднання без зовнішньої статичної IP адреси. Якщо у Вас на об'єкті немає пристрою стаціонарного інтернету - можна підключити до реєстратора роутер за допомогою 3G / 4G модему.
  • Комплектація: /p>

    • Бездротові камери відеоспостереження - 4 шт.
    • Відеореєстратор - 1 шт.
    • Блоки живлення - 5 шт.
    • Монтажний комплект для відеокамер - 4 шт.
    • Мишка для відеореєстратора - 1 шт.
    • Інструкція - 1 шт.
    Характеристики
    Default
    HDMI-роз'єм Є
    Віддалений перегляд Є
    Вигляд Бездротові
    Кількість відеоканалів 4 канали
    Кількість камер 4 камери
    Тип камер Вуличні
    Тип комплекту IP
    Тип носія Жорсткий диск 3.5"
    Основні
    Додаткові характеристики Жорсткий диск у комплект не входить та купується окремо.
    Комплектація - Бездротові wifi камери відеоспостереження - 4 шт. - Wifi відеореєстратор – 1 шт. - Блоки живлення – 5 штук. - монтажний комплект для відеокамер - 4 шт. - Мишка для відеореєстратора – 1 шт. - Інструкція – 1 шт.
    Відгуків (0)

    Немає відгуків про цей товар.

    Питання (0)

    Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.