0
0

Наушники Logitech G PRO X Wireless Lightspeed Black (981-000907)

Продане
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Logitech
  • Модель: 981-000907
  • Артикул: 981-000907
  • Наявність: In Stock
11 884.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Продавець: Хаббер
Інтерфейс дротового підключення: радіоканал
Вид: гарнітура
Гарантія, міс: 24
Діапазон частот навушників: 20 Гцx20 кГц
Країна виготовлення: Кітай
Опір навушників: 32 Ом
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

РОЗРОБЛЕНА СПІЛЬНО З ПРОФЕСІЙНИМИ ГРАВЦЯМИ. СТВОРЕНО ДЛЯ ПЕРЕМОГИ.

Перейдіть на новий рівень комунікації та звучання, необхідних для перемоги - вибирайте гарнітуру за допомогою технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED, яка не обмежує пересування гравця.

ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗПРОВІДНОГО ЗВ'ЯЗКУ LIGHTSPEED

Завдяки технології бездротового зв'язку LIGHTSPEED – унікальній розробці компанії Logitech G – користувачі зможуть назавжди забути про затримки сигналу, швидке розрядження батарей та проблеми з підключенням. Гравці виходять на небачений раніше рівень свободи, адже дальність дії зв'язку сягає 15 м, а час роботи батареї - 20 і більше годин. Підключення є дуже надійним за рахунок використання частоти 2,4 ГГц.3 Час роботи батареї залежить від режиму експлуатації та використовуваного комп'ютера. Заявлений час роботи гарнітури без заряджання (до 20 годин) розрахований при 50% гучності.

ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ BLUE VO!CE

Мікрофон втілив інноваційну технологію BLUE VO!CE, яка дає користувачеві можливість застосовувати різні фільтри голосу в режимі реального часу. За допомогою цих фільтрів голосу можна надати більш чітке, насичене та професійне звучання, знизивши рівень фонового шуму, зменшивши динамічний діапазон та усунувши супутнє шипіння. Оцените преимущества настраиваемого звука студийного качества во время игры благодаря технологии BLUE VO!CE и использованию игрового программного обеспечения G HUB4 РАСШИРЕННЫЕ ВОЗМОЖНОСТИ, ТАКИЕ КАК ТЕХНОЛОГИЯ BLUE VO!CE И ОБЪЕМНОЕ ЗВУЧАНИЕ DTS HEADPHONE:X 2.0, ДОСТУПНЫ ТОЛЬКО НА ПК С УСТАНОВЛЕННЫМ ИГРОВЫМ ПРОГРАММНЫМ ОБЕСПЕЧЕНИЕМ LOGITECH G HUB. ТЕХНОЛОГІЯ BLUE VO!CE, В ПРИВАТНОСТІ, ПОЛІПШУЄ ЯКІСТЬ ВІДТВОРЕННЯ ЗВУКУ ПО ТЕХНОЛОГІЇ DTS.

Неперевершена зручність і довговічність

Дужка з високоякісного алюмінію та армоване сталлю оголов'я відрізняються мінімальним і водночас елегантним дизайном. Винятково зручні амбушюри з піноматеріалу з ефектом пам'яті та оголов'я мають покриття з м'якої штучної шкіри. Завдяки продуманій конструкції та вдалому вибору матеріалу вони забезпечують пасивну шумоізоляцію. Крім того, на гарнітуру можна встановити м'якіші амбушюри з велюровим покриттям.

ТЕХНОЛОГІЯ ОБ'ЄМНОГО ЗВУЧАННЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ

Технологія DTS Headphone:X 2.0 дозволила повною мірою реалізувати можливості формату 7.1 за рахунок високої чіткості звучання, покращеної якості відтворення низьких частот, а також ефектів наближення та віддалення джерела звуку. Завдяки новому способу визначення відстані тепер можна оцінити відстань до джерела звуку, щоб ще точніше обчислити розташування противника! 5 Розширені можливості, такі як технологія Blue VO! HUB. Технологія Blue VO!CE, зокрема, покращує якість відтворення звуку за технологією DTS.

ДИФУЗОР PRO-G ДІАМЕТРОМ 50 ММ

Дифузори PRO-G виготовлені з комбінованого сітчастого матеріалу, що забезпечує неймовірно чітке та точне відтворення звуку. Завдяки їм користувачі зможуть легко розрізняти звуки кроків та навколишнього середовища, що дасть величезні переваги під час гри. Оснастивши гарнітуру PRO-G нового покоління інноваційними дифузорами діаметром 50 мм, розробники домоглися небаченої раніше точності звукопередачі у більшому діапазоні частот, а також якіснішого відтворення низьких частот. Все обладнання Logitech G PRO оснащене за останнім словом техніки і має єдину мету: забезпечити гравцю перемогу.

ГРАЙ І ПЕРЕМОГАЙ!

Logitech G – виробник продуктів для кіберспорту міжнародного рівня, моделі якого обирають сотні професійних кіберспортсменів по всьому світу. Наша компанія співпрацює з професійними гравцями з метою створення найкращих зразків конкурентоспроможного ігрового спорядження.

Гарнітура, Logitech, G PRO X, Wireless, Lightspeed, Black, Gaming

Характеристики
Основні
Продавець Хаббер
Інтерфейс дротового підключення радіоканал
Вид гарнітура
Гарантія, міс 24
Діапазон частот навушників 20 Гцx20 кГц
Країна виготовлення Кітай
Опір навушників 32 Ом
Підключення бездротові
Призначення для комп'ютера
Тип геймерскі (ігрові)
Тип навушників повнорозмірні
Чутливість навушників 91 дБ
Колір Black
Особливості знімний мікрофон м'які амбушюри
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.