0
0

Sennheiser HD 660 S (508826)

Продане
Відгуки:
(0)
  • Модель: Sennheiser HD 660 S (508826)
  • Артикул: 508826
  • Наявність: Під замовлення
20 999.00 грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

гарнітура Sennheiser HD 660 S (508826) - це нові динамічні навушники відкритого типу для справжніх шанувальників високоякісного аудіо. Модель розроблена на основі знаменитих Sennheiser HD 650, однак відрізняється від них цілу низку переваг.

Універсальність аудіофільских рівня

Нові HD 660 S створені для того, щоб незмінно радувати прекрасним звучанням навіть найвибагливішого аудиофила. Модель розроблена на основі знаменитих Sennheiser HD 650, однак відрізняється від них цілу низку переваг. Зокрема, вона оснащується перетворювачами нової, більш досконалої конструкції і має знижений імпеданс. Завдяки цьому HD 660 S є навушниками більш універсальними і здатні з однаково високою якістю працювати як зі стаціонарним аудіообладнання, так і з мобільним HiRes-плеєрами. Фантастичного аудіопотенціалу HD 660 S в повній мірі відповідають їх елегантний дизайн і якість виконання, тому ці навушники навіть дуже вимогливого користувача приємно дивують не тільки своїм звучанням, але і належним рівнем комфорту.

Звук для пристрасного поціновувача хорошої музики

Так само, як і легендарні HD 650, нові HD 660 S призначені, в першу чергу, для самих досвідчених і вимогливих меломанів, тому спочатку розроблялися так, щоб у всьому перевершувати свого видатного попередника. І тому в своїх HD 660 S ви слухаєте дійсно прекрасний звук, по-справжньому живою і дуже виразний, з чітко окресленими низькими, ретельно опрацьованими середніми і надзвичайно м'якими високими частотами, звук виключно точний і кристально чистий, який розкриває вам кожну емоцію, кожен нюанс звучання музичного твору.

Найсучасніші технології Sennheiser

Для HD 660 S фахівці Sennheiser створили нові перетворювачі більш досконалої конструкції. Більш точне управління ходом мембран забезпечується за рахунок застосування дрібнопористої сіточки з нержавіючої сталі, повністю повторює їх контури. Найвища точність імпульсів досягається завдяки застосуванню в навушниках ультралегких звукових котушок з алюмінієвого сплаву. Плюс до цього, для кожної моделі HD 660 S своя пара випромінювачів підбирається тільки вручну, щоб гарантувати дотримання гранично малих акустичних допусків (± 1 дБ).

Всі потрібні кабелі - в комплекті

У своїх HD 660 S задоволення від музики ви отримуєте завжди і в найповнішій мірі. Знижений імпеданс, всього 150 Ом, означає, що HD 660 S максимально якісний звук видають і з висококласної стаціонарної HiFi-аудіосистеми, і з мобільного HiRes-плеєра.

Комфорт класу High-End

Слухати музику в HD 660 S завжди приємно. І не тільки тому, що ці навушники звучать настільки прекрасно, але і тому, що вони самі по собі надзвичайно комфортні. Їх великі, еліптичної форми чашки зручно охоплюють вуха. А завдяки м'яким і щільним амбушюрам (вони, до речі, теж знімні), а також широкої і товстої накладці оголовья HD 660 S надійно, але делікатно і без зайвого тиску утримуються на голові, перетворюючи процес прослуховування музики на справжнє задоволення, яке можна продовжувати як завгодно довго.

Витонченість виглядає саме так

Чистоту і природність звучання HD 660 S якнайкраще підкреслює їх зовнішній дизайн. Лаконічна гармонія матово-чорного і глянцево-антрацитового надає навушників дуже елегантний вигляд, в міру яскравий, в міру скромний. Тому ваші HD 660 S завжди і в будь-якій обстановці виглядають однаково привабливо і доречно, як і належить сучасній аудіопристрою HighEnd-класу.

Sennheiser, 506911, HD 800 S, гарнітури, стерео, дротові, 3.5,

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.