0
0

Sennheiser SC 230 MS II (506482)

Відгуки:
(0)
  • Модель: Sennheiser SC 230 MS II (506482)
  • Артикул: 506482
  • Наявність: Є в наявності
4 619.00 грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Гарнітура Sennheiser SC 230 MS II (506482) це одностороння професійна дротова гарнітура преміум-класу, яка оптимізована для роботи з додатком «Skype для бізнесу», оснащується багатофункціональним пультом управління дзвінками і орієнтована на дуже активну і тривалу експлуатацію.

Точність і практичність

Гнучкий тримач дозволяє швидко і просто вибрати оптимальне положення для мікрофона, щоб мова він захоплював максимально якісно, без фонових шумів, і щоб з ним зручно було працювати протягом всього робочого дня або всієї робочої зміни. Тримач також можна провертати на 350 градусів, а шарнірна конструкція дає можливість встановити мікрофон як з правого, так і з лівого боку особи.

Надійно і надовго

Легка і міцна Circle ™ SC 230 USB MS II має посилене металеве наголов'я, в цілому відрізняється підвищеною надійністю і здатні служити дуже довго, всупереч будь-яким випадковостям, якими так багаті суворі трудові будні в сучасному бізнесі.

Skype для бізнесу

Офіційний сертифікат Skype for Business Sennheiser SC 230 USB MS II сертифікована для роботи з корпоративною комунікаційною платформою «Skype для бізнесу». Вся процедура настройки гарнітури максимально спрощена і зводиться до простого її підключенню до комп'ютера через кабель USB.

Зручний і функціональний пульт управління дзвінками

Зв'язок без складнощів Circle ™ SC 230 USB MS II розроблена для того, щоб гранично спростити будь-які завдання, пов'язані з обслуговуванням вхідних і вихідних дзвінків. Для цього гарнітура оснащена спеціальним вбудованим пультом управління з надзвичайно широким функціоналом. За допомогою цього зручного і простого пристрою можна прийняти дзвінок і завершити розмову, відрегулювати гучність, відключити мікрофон на час, швидко перенабрати останній вихідний, відхилити вхідний - все це робиться безпосередньо з пульта гарнітури, буквально одним натисканням кнопки. Інтерфейс управління також простий і інтуїтивно зрозумілий, а завдяки унікальному вбудованому магнітному держателю пульт можна закріпити в зручному місці на робочому столі.

Додаткові переваги Sennheiser CIRCLE ™ SC 230 USB MS II

Підвищений комфорт

Механізм подвійного оголовья з пронумерованими позиціями CircleFlex ™, яким оснащуються всі моделі серії CIRCLE ™, в поєднанні зі зручними накладками навушників з зносостійкого штучної шкіри і наповнювачем з м'якою акустичної піни забезпечують високий рівень комфорту гарнітури протягом усього робочого дня.

Технологія ActiveGard®

Технологія Sennheiser ActiveGard® охороняє слух користувача від шкідливих перевантажень (акустичних ударів), які можуть виникати внаслідок раптових стрибків гучності звуку, автоматично обмежуючи звуковий тиск до безпечного рівня.

Технологія Voice Clarity

Мікрофон з вбудованою системою шумозаглушення в поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість і найвищу якість передачі і відтворення голосу в будь-яких умовах.

Sennheiser, SC 230 MS II, гарнітури, моно, дротові

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.