0
0

Гарнітура Sennheiser SDW 5036 (507018)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Sennheiser
  • Модель: Гарнитура Sennheiser SDW 5036 (507018)
  • Артикул: 507018
  • Наявність: Є в наявності
15 949.00 грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Sennheiser SDW 5036 - професійна одностороння бездротова DECT-гарнітура для софтфонів, комп'ютерів, настільних телефонів та мобільних пристроїв. Суперширокосмуговий аудіоканал, інноваційна технологія розпізнавання голосу та особлива двомікрофонна система шумоподавлення дозволяють гарнітурі передавати та відтворювати мову з найвищою якістю, а комплекс сучасних технологій захисту даних забезпечує повну конфіденційність розмови.

Знайомтеся з майбутнім >Нові бездротові DECT-гарнітури Sennheiser серії SDW 5000 - це зручні та функціональні комунікаційні системи екстра-класу, які розроблені спеціально для професійних бізнес-користувачів та здатні забезпечувати не тільки зв'язок якісно нового рівня, але також підвищений комфорт , достатню гнучкість і високу безпеку, необхідні для ефективної роботи в сучасному насиченому та наддинамічному діловому середовищі.

Sennheiser SDW 5000 повною мірою відповідають усім без винятку вимогам щодо організації та подальшого розвитку персонального робочого місця сучасного високопродуктивного офісного співробітництва іка. Кожна модель є досконалим комунікаційним інструментом, який однаково якісно працює з різними апаратними та програмними платформами, надійно захищає дані, і при цьому в роботі надзвичайно зручний, простий, невибагливий і у будь-який момент часу готовий створити всі умови для того, щоб кожна ваша розмова з клієнтом був максимально змістовним та результативним.

Універсальна гарнітура для різних завдань та для різних користувачів: Sennheiser SDW 5036 є універсальним інструментом для керування дзвінками. Гарнітура здатна працювати фактично з будь-якими пристроями зв'язку в офісі, допомагаючи вам швидко та ефективно вирішувати будь-які робочі питання. Базова станція гарнітури може підключатися до комп'ютера/смартфону, настільного телефону, смартфона або планшета, чудово працює з будь-якими дротовими гарнітурами та спікерфонами Sennheiser, а також бездротовими Bluetooth-гарнітурами (через фірмовий USB-адаптер BTD 800).

Музика з фірмовою якістю Sennheiser: технологія Super Wideband Audio дає можливість будь-якій моделі серії SDW 5000 відтворювати звук еталонної якості. SDW 5036 навіть у звичайній телефонній розмові завжди робить мову максимально чистою і природною, а музику гарнітура відтворює у форматі стерео і з фірмовою якістю Sennheiser. від зовнішніх шумів.

Максимально практично: гнучкий тримач мікрофона зручно регулюється, а кнопка Mute розташована прямо на ньому.

Більш часу на спілкування: повного заряду акумулятора достатньо, щоб гарнітура автономно працювала на протягом всього робочого дня (до 14 годин у режимі безперервної розмови).

Менше часу на зарядку: система "швидкої зарядки" дозволяє зарядити батарею гарнітури до 50% всього за 30 хвилин.

Чудовий звук

Завдяки суперширокополосному аудіоканалу гарнітури серії SDW 5000 відтворюють звук з якістю, недосяжною для більшості систем зв'язку, що застосовуються сьогодні в корпоративному сегменті. Інноваційна технологія виявлення голосу та особлива двомікрофонна система шумоподавлення забезпечують виняткову якість та виразність мови. Широкосмуговий режим передачі сигналу дозволяє гарнітурі чудово і без перешкод звучати навіть у дуже галасливому і завантаженому офісі, коли поруч працює ще безліч бездротових пристроїв зв'язку. універсальність: за бажанням (або залежно від ситуації) ви можете підключати до неї як бездротові Bluetooth-гарнітури Sennheiser, так і дротові гарнітури або спікерфони.

Максимальна продуктивність

Гарнітура оптимізована для роботи з платформами Unified Communications та сертифікована для роботи з програмою Skype for Business. Накладки навушників з м'якого шкірозамінника добре ізолюють слух від зовнішніх шумів. Цілий день (або цілу зміну) без підзарядки - повного заряду вбудованого акумулятора достатньо, щоб гарнітура автономно працювала протягом 14 годин у режимі безперервної розмови (через вузькосмуговий аудіоканал). Система "швидкого заряджання" дозволяє зарядити батарею гарнітури до 50% всього за 30 хвилин. Система підсвічування гарнітури вчасно просигналізує про те, що входить і покаже всім оточуючим, що користувач зайнятий розмовою. Дальність впевненого зв'язку з базовою станцією - до 180 м (в межах прямої видимості).

Удосконалений захист\nМодель має сертифікат відповідності стандартам безпеки DECT (DECT Security certification). Конфіденційність розмов забезпечує комплекс найсучасніших технологій захисту даних, включаючи Protected Pairing та 128-бітові ключі шифрування. Налаштування та керування системою можна здійснювати за допомогоюспеціальної програми HeadSetup™ Pro Manager.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

базова станція;

гарнітура;

USB-адаптер BTD 800;

USB-кабель;

зарядна станція;

телефонний кабель;

короткий посібник користувача швидкого підключення;

короткий посібник користувача з безпечної експлуатації.

dect гарнітури, Sennheiser, гарнітури бездротові, моно

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.