0
0

Принтер для друку декоративних етикеток та стрічок P-touch H200 Brother білий-фіолетовий LI-113756

Продане
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Brother
  • Модель: Принтер для друку декоративних етикеток та стрічок P-touch H200
  • Артикул: 00000059858c-
  • Наявність: Під замовлення
1 500.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
Вага в упаковці: 0,9 кг
Вид: Принтер
Висота в упаковці: 10
Глибина в упаковці: 20
Доставка/Оплата: При покупці на суму менше 100 грн. - 100% передоплата. Термін доставки 2-4 дні. Відправлення укрпоштою здійснюється лише після повної передоплати вартості товару.
Країна-виробник товару: Філіпіни
Основний колір: Білий
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)
Цю компактну та стильну етикетувальну машину можна використовувати по всьому будинку. Поліпшіть своє мистецтво та ремесло за допомогою етикеток і стрічок, що містять емодзі, рамки та текст з різними шрифтами та стилями. Позначте дитяче шкільне приладдя, вміст холодильника/морозильника, файли та папки у своєму домашньому офісі. Етикетку або стрічку Brother P-touch можна використовувати по-різному! Графічний дисплей дозволяє легко переглядати різні символи, рамки, шрифти і стиль, перш ніж вводити текст і потім друкувати етикетку або стрічку. Спеціальний ряд функціональних клавіш робить доступ до творчих функцій швидким та простим. Існує широкий вибір кольорів і розмірів етикеток, що самоклеяться, стрічки з малюнком і тканинні стрічки для подарункової упаковки, а також текстильні етикетки для маркування імен у шкільній формі та спецодязі, гарантуючи, що P-touch Craft стане безцінною частиною. вашої домашньої організації. Працює від батарейок для портативного використання будинку Доступно 6 шрифтів з різними варіантами стилів Безперервні рамки - ваше власне повідомлення повторюється на стрічці з декоративною рамкою зверху та знизу. Друк малюнка - виберіть один із кількох малюнків для друку на етикетці або стрічці. 60 рамок для виділення тексту на етикетці або стрічці Специфікація Тип машини: портативний Максимальна ширина стрічки: 12 мм Батарея: 6 x AAA (LR03) лужні, в комплекті Тип різака: повний Дисплей: LCD Тип клавіатури: QWERTY Технологія: термотрансферна, ,5 х 19 х 28,5 см, ЛАТИНИЦЯ
Характеристики
Default
Вага в упаковці 0,9 кг
Висота в упаковці 10
Глибина в упаковці 20
Ширина в упаковці 29
Основні
Вид Принтер
Доставка/Оплата При покупці на суму менше 100 грн. - 100% передоплата. Термін доставки 2-4 дні. Відправлення укрпоштою здійснюється лише після повної передоплати вартості товару.
Країна-виробник товару Філіпіни
Основний колір Білий
Колір білий-фіолетовий
Країна реєстрації бренду Японія
Гарантія 14 днів
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.