0
0

Sennheiser, Epos, GSP 301, (1000240)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Sennheiser
  • Модель: Sennheiser Epos GSP 301 (1000240)
  • Артикул: 1000240
  • Наявність: Є в наявності
3 689.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
BlueTooth: -
NFC: -
Кількість мікрофонів: 1
Підключення 3,5 мм: +
Серія: Sync
Радіус охоплення: -
USB підключення: -
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

GSP 301 - ІГРОВА ГАРНІТУРА ДЛЯ ПК, MAC, PS4 ТА МУЛЬТИПЛАТФОРМЕННИХ ІГОРM

GSP 301 призначена для геймерів, котрі планують підвищити рівень якості своїх улюблених ігор. Ультракомфортні накладки амбушюр з адаптивним пінним наповнювачем забезпечують найкращу в цьому класі гарнітур акустичну звукоізоляцію, а мовленнєвого ґатунку мікрофон з системою шумопригнічення ефективно мінімізує зовнішні фонові шуми. З GSP 301 ви маєте змогу цілковито зануритися у геймплей, й ніщо не завадить вам отримувати справжнє задоволення від гри.

НОВИЙ РІВЕНЬ ІГРОВОГО ФАНА

В GSP 301 реалізований цілий комплекс найкращих та найпродуктивніших технологічних рішень Sennheiser, завдяки яким геймплей звучить надзвичайно ясно та реалістично, а гра починає пробуджувати дивовижно яскраві та живі враження. Ми трохи посилили баси, щоб зробити ігровий процес більш гострим та напруженим, отже з GSP 301 пограти ви зможете на повну.

НОВИЙ ДИЗАЙН - НОВИЙ КОМФОРТ

Ігрова гарнітура GSP 301 з навушниками закритого типу створена спеціально для тих геймерів, які звикли дуже уважно ставитися до питань організації гри, вміють отримувати та цінувати справжній ігровий фан й завжди готові підвищувати рівень його якості. Розкішні накладки амбушур розміру XL з адаптивним пінним наповнювачем дарують відчуття виняткового комфорту, надійно ізолюють від зовнішнього шумового фону та дозволяють повністю зосередиться на грі.

ДОСКОНАЛА КОНСТРУКЦІЯ

GSP 301 оснащується розділеним оголів'ям авіаційної конструкції, з яким гарнітура максимально зручно утримується на своєму місці. Тому грати в ній можна протягом дуже тривалого часу, не відчуваючи жодного дискомфорту. Цьому сприяють також особливої форми кульові шарніри, що ідеально пристосовуються до форми обличчя та забезпечують оптимальне прилягання навушників і розташування мікрофона гарнітури.

СУПЕРЯКІСТЬ ЗВ'ЯЗКУ

Все - для гранично результативної командної роботи, все - для перемоги! Мовленнєвої якості мікрофон з системою шумопригнічення ефективно видаляє фоновий шум та, завдяки тримачу скороченої форми, знижує перешкоди від дихання, підвищуючи тим самим виразність та чіткість мови у ігровому ефірі. А коли потрібно на якийсь час вимкнути мікрофон, досить просто підняти тримач догори, не знімаючи при цьому гарнітури та не відволікаючись від гри.

ДОБРОТНЕ ВИКОНАННЯ

Міцність та надійність гарнітури обумовлені використанням тільки високоякісних матеріалів й попереднім ретельним її тестуванням. Щоб якість моделі не викликала у вас жодних сумнівів, на GSP 301 ми надаємо 2-річну міжнародну гарантію.

МУЛЬТИПЛАТФОРМЕННА СУМІСНІСТЬ

З фірмовим адаптером Sennheiser PCV 05, котрим комплектується кожна GSP 301, цю гарнітуру ви можете з вільно використовувати як з ПК, Mac-ом чи ігровою консоллю, так і зі смартфонами або планшетами. Тому найвищу якість звуку та зв'язку GSP 301 гарантує вам у будь-якій грі і на будь-який ігровий платформі.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

• гарнітура GSP 301;

• аудіоадаптер PCV 05.

Sennheiser, Epos, GSP 301, геймерська, ігрова, гарнітура

Характеристики
Основні
BlueTooth -
NFC -
Кількість мікрофонів 1
Підключення 3,5 мм +
Серія Sync
Радіус охоплення -
USB підключення -
Шумоподавлення +
Гарантія 24 м.
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.