0
0

Sennheiser SC 165 USB (508317)

Продане
Відгуки:
(0)
  • Модель: Sennheiser SC 165 USB (508317)
  • Артикул: 508317
  • Наявність: Під замовлення
3 359.00 грн.
Знайшли дешевше?
  • Огляд товару
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)

Sennheiser SC 165 USB (508317) - це сучасна двостороння провідна гарнітура преміум-класу, яка комплектується компактним пультом дистанційного керування, знімними кабелями зі штекерами 3.5 мм і USB і оптимізована для роботи з платформою Unified Communications ( «Уніфікованих комунікацій»).

Ніяких проблем з підключенням

Універсальний знімний кабель зі штекерами 3.5 мм і USB дозволяє легко і просто підключати гарнітуру до робітників і домашніх комп'ютерів, ноутбуків, телефонів і планшетів.

Розкрийте свій потенціал

Гарнітури Sennheiser серії SC 100 створені для того, щоб виробляти правильне враження. Чудовий звук, надійна і функціональна конструкція, елегантний дизайн і якісні матеріали - вони ідеально пристосовані для того, щоб з максимальною ефективністю допомагати вам в роботі. За комп'ютером в офісі, в мобільному режимі і навіть в транспорті - спілкуватися або просто слухати музику в Sennheiser SC 100 вам завжди і скрізь буде в рівній мірі зручно і приємно. Кожна модель цієї серії оснащується гнучким тримачем мікрофону, міцним регульованим оголовьем, а також різними накладками навушників - з акустичною піни і з м'якого шкірозамінника - все це разом, плюс фірмовий звук Sennheiser дає вам можливість працювати спокійно, впевнено і з повною віддачею.

Елегантний дизайн

Завдяки продуманій конструкції з гнучким тримачем мікрофону, який в будь-який момент можна скласти і зробити практично непомітним, ця дуже легка, витончена і зручна гарнітура виглядає привабливо і доречно як в діловій офісній обстановці, так і в транспорті, вдома або просто на вулиці.

Чудовий звук

У двосторонньому варіанті гарнітура відтворює повноформатний стереозвук в HD-якості. Тому в ній ви не тільки завжди відмінно і без напруги чуєте свого співрозмовника, але музику або фільм теж буде слухати з великим задоволенням, коли захочеться просто відпочити.

Ніяких проблем в поїздках

Оголовье сталеве, відрізняється підвищеною міцністю, чашки навушників зручно складаються. А в складеному вигляді гарнітура займає ще менше місця, тому її завжди зручно носити з собою.

Технологія Sennheiser Voice Clarity

Якщо вам уже доводилося працювати в колл-центрі або просто в шумному офісі, то чіткість і чистоту звучання цієї гарнітури ви, поза всяким сумнівом, оціните належним чином. Мікрофон з вбудованою системою шумозаглушення в поєднанні з фірмовою технологією Sennheiser Voice Clarity гарантують граничну точність, максимальну чіткість і найвищу якість передачі і відтворення мови в будь-яких умовах, і ваш співрозмовник на іншому кінці лінії гарантовано почує кожне ваше слово, так як якщо б ви розмовляли з ним віч-на-віч.

Sennheiser, SC 165 USB, гарнітури, стерео, дротові,

Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.