0
0

SSD накопичувач Transcend MTE220S 512GB NVMe M.2 PCI-E 3D TLC (TS512GMTE220S) (6462265)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Transcend
  • Модель: SSD накопичувач Transcend MTE220S 512GB NVMe M.2 PCI-E 3D TLC (T
  • Артикул: TS512GMTE220S
  • Наявність: Є в наявності
2 859.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
EAN: 0760557842866
Інтерфейс: PCI Express 3 x4
Артікул: TS512GMTE220S
Доставка/Оплата: Зворотня доставка коштів - завжди за наш рахунок! Платіть тільки за товар та доставку!
Особливості пам'яті: 3D
Тип накопичувача: Внутрішній
Тип пам'яті NAND: TLC
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)
Об'єм: 512 ГБ
Інтерфейс: PCI Express 3.0 x4
Форм-фактор: M.2

Твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe
Твердотільний накопичувач Transcend MTE220S оснащений інтерфейсом PCI Express Gen3 x4 з підтримкою стандарту NVMe та демонструє видатну продуктивність. Виріб встановлюють у високопродуктивні системи, що використовуються для завдань, які вимагають максимального рівня готовності та не допускають найменших затримок — робочих станцій для обробки аудіо та відео, ігрових ПК, а також корпоративних рішень. Побудований на базі флеш-пам'яті 3D TLC NAND, твердотільний накопичувач не тільки забезпечує високу швидкість передачі даних, але також демонструє найвищий рівень надійності. Що таке інтерфейс PCIe
Інтерфейс PCIe (або PCI Express) використовується для з'єднання хост-комп'ютера з твердотілим накопичувачем. Ця технологія використовує одну або більше ліній, по кожній з яких здійснюються передача та прийом даних, а також відрізняється від SATA (або Serial ATA) значно вищою продуктивністю, що дозволяє MTE220S найкраще відповідати вимогам сучасних високошвидкісних систем та пристроїв.

>

Що таке стандарт NVMe
NVMe (або NVM Express) — це інтерфейс хост-контролера, створений для використання в корпоративних та клієнтських системах, які оснащені твердотілим накопичувачем з інтерфейсом PCI Express. Стандарт NVMe передбачає більш високий рівень продуктивності, ніж AHCI (Advanced Host Controller Interface), у тому числі, він містить вимоги щодо масштабування пропускної спроможності, більшої кількості операцій введення/виводу в секунду та мінімізації затримок.

3D-технологии розсувають межі можливого
На відміну від колишніх, плоских за своєю структурою мікросхем NAND, осередки флеш-чіпи 3D NAND розташовуються у кількох площинах і може бути одна з одної. Технологія 3D NAND покликана подолати існуючі обмеження щільності розміщення осередків флеш-пам'яті, а також підвищити рівень продуктивності та довговічності цього типу пам'яті. алгоритм виявлення та виправлення помилок ECC, LDPC (Low-Density Parity Check), які допомагають забезпечити надійність зберігання вашої інформації. Виготовлений на основі високоякісних мікросхем флеш-пам'яті NAND TLC та оснащений механізмами динамічного регулювання продуктивності для запобігання перегріву, твердотільний накопичувач відрізняється довговічністю та високою надійністю.

Гарантія якості
Для забезпечення максимального рівня якості твердотільний накопичувач пройшов ретельне тестування на всіх етапах виробництва, у тому числі перевірялася його вібро-, термо- та вологостійкість, продуктивність та функціональність.

Характеристики
Default
Особливості пам'яті 3D
Тип пам'яті NAND TLC
Швидкість запису, Мб/сек 2800
Швидкість читання, Мб/сек 3500
Основні
EAN 0760557842866
Інтерфейс PCI Express 3 x4
Артікул TS512GMTE220S
Доставка/Оплата Зворотня доставка коштів - завжди за наш рахунок! Платіть тільки за товар та доставку!
Тип накопичувача Внутрішній
Форм-фактор M.2
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.