0
0

Відеокарта XFX Radeon RX 6800 QICK 319 Black Gaming 16GB GDDR6 (RX-68XLALBD9) (6678078)

Продане
Відгуки:
(0)
  • Виробник: XFX
  • Модель: Відеокарта XFX Radeon RX 6800 QICK 319 Black Gaming 16GB GDDR6 (
  • Артикул: RX-68XLALBD9
  • Наявність: Під замовлення
54 396.00 грн.
Знайшли дешевше?
Основні характеристики
Всі характеристики
DisplayPort, шт: 3
EAN: 778656080843
HDMI: 1
Інтерфейс: PCI Express 4 x16
Артікул: RX-68XLALBD9
Виробник GPU: AMD
Довжина, мм: 340
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуків (0)
  • Питання (0)
GPU: Radeon RX 6800
Об'єм відеопам'яті: 16 ГБ
Тип відеопам'яті: GDDR6
Шина пам'яті: 256 біт

Відеокарта AMD Radeon RX 6800 забезпечує надвисоку частоту кадрів і серйозний ігровий процес у роздільній здатності 4K. Отримайте незабутні враження від ігор із новими потужними обчислювальними блоками, революційним AMD Infinity Cache та до 16 ГБ виділеної пам'яті GDDR6. А в поєднанні з процесором AMD Ryzen серії 5000 для настільних ПК технологія пам'яті AMD Smart Access Memory пропонує новий рівень ігрової продуктивності. Ghost Thermal від XFX охолоджує ваш графічний процесор краще, ніж будь-коли раніше. Нова конструкція відрізняється прямим відведенням повітря для значного покращення охолодження та доповнює відкриту конструкцію плаваючого кожуха Ghost Thermal. Нові 13-лопатеві вентилятори з подвійним шарикопідшипником збільшують загальний повітряний потік, а конструкція з подвійним шарикопідшипником забезпечує тривалу і тихішу роботу.

Максимальне теплове покриття
XFX максимізує ефективність охолодження відеокарт за рахунок збільшення кількості теплових прокладок по всій карті. Це включає термопрокладки на всіх VRM, пам'яті та графічному процесорі на друкованій платі всіх розмірів. #8203;​V-Core, ніж в еталонній специфікації AMD, тому він може забезпечити більш стабільний ігровий процес за рахунок кращого розподілу потужності між великою кількістю VRM, що призводить до більшого запасу міцності. Це дозволяє графічному процесору працювати з меншим охолодженням на початковому рівні, але також має величезний простір для розгону. шарикопідшипниках, які забезпечують кращу зносостійкість та ефективність за рахунок зниження нагріву від тертя, що також знижує рівень шуму та подвоює термін служби вентиляторів графічного процесора.

Архітектура AMD RDNA 2
Архітектура AMD RDNA 2 є основою ігрових ПК та консолей наступного покоління. Це наріжний камінь майбутньої революції в ігровій графіці та хмарних іграх для ПК. AMD RDNA 2 покращує та уніфікує візуальні ефекти та ігровий процес для мультиігрових платформ, як жодна інша графічна архітектура раніше.

AMD Fidelity FX
AMD Fidelity FX — це надійний набір ефектів візуального покращення, оптимізований для відеокарт AMD Radeon RX 6800. Ці функції дозволили використовувати безліч растрованих ефектів освітлення, тіней та відображень в останніх іграх з мінімальними витратами на продуктивність. Звільніть свою відеокарту, щоб отримати необхідний інтенсивний ігровий процес.

Характеристики
Default
Виробник GPU AMD
Довжина, мм 340
Кількість вентиляторів, шт 3
Об'єм відеопам'яті 16 ГБ
Підтримка DirectX 12
Підтримка OpenGL 4.6
Рекомендована потужність блоку живлення, Вт 750
Роз'єм живлення 8 pin+8 pin
Тип відеопам'яті GDDR6
Тип охолодження Активна (кулер)
Шина пам'яті 256 біт
Основні
DisplayPort, шт 3
EAN 778656080843
HDMI 1
Інтерфейс PCI Express 4 x16
Артікул RX-68XLALBD9
Доставка/Оплата Зворотня доставка коштів - завжди за наш рахунок! Платіть тільки за товар та доставку!
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.